Thursday, December 30, 2010

Ketahui Waktu Kesuburan

Posted by Acik Mano at 12:04 PM
Blogwalkin' acik pagi telah bertemu dengan info yang berguna pd para ibu yang ingin menimang cahaya mata...(yg nak mengelak pun bleh apply gak, terutama bagi ibu2 yang dah masuk waktu petang or senja )....kita berusaha and Allah yang menentukan segalanya...... mana tau dapat twin babby cam ni...

I'm sure memang ramai yang dah tahu, (acik pun dah tau gak) tapi tak salah kan kita share... and there are lot of infos d blog ni...   Babycenter

0 comments:

 

What Ever... Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei