Wednesday, March 30, 2011

Ke PD plak...

Posted by Acik Mano at 11:30 AM
Sambil menyelam minum air kali ni acik terjah PD ....  program di batu 5... nak tahu acik duk dimana...
meh kite nengok gambar ...
Selesa Beach Resort PD
 Ni le Selesa Beach Resort...selesa ke?...selesa le...
Acik n d geng sampai di sana dalam kul 2...kena le selesaikan apa2 yang patut, dah atur ini dan itu jam kul 3.30....
geng2 in mission atur mengatur apa yg patut...
sumbangan dr N9....
 Disebabkan tak leh nak check-in lagi coz bilik tak siap dikemaskan jadinya all gi le ronda2 di batu 4...tambahan ada yang lapo tak makan lagi...so we all sebat le...apa yg patut...
Minum ais limau, syahdu je masuk perut coz time ni panas beb...

Geng yg lapo...pekena nasi putih dgn ikan kembung bakar je...tak toleh2 dah sebat trus...

kerang rebus n ikan kembung bakar cecah air asam...air asamnya mabeles beb..

orang penting...pilot we all, kalu dia tak de tak sampai PD..uuuu
Peh perut kenyang, ronda2 di gerai yang bersebelahan dengan Hotel Sri Malaysia tu...sempat gak le geng posing2 n rembat apa yang patut...
selipar3x..10 hinggit satu...

suka P.Cik ni acik snap gambo dia...

Ni kalu beli kena pakai dalam bilik air je le...

Ni palk kalu beli pakai dalam baju...minat nengok corak rimau bintang ni...

pilih2 mana pekenan...
beli selipar...nak buat jalan2 tepi pantai..

selipar warna warni...macam2 rupa ada....cantik2...
 Sempat gak tu we all main bola pantai sebelum shoruu petang tu.....walu tak berapa kerat...main gak le...
sebelum terjun laut n terjun kolam...

main bola pantai...acik memanjang je tak pat sambut bola...mmg tak de bakat langsung..
nak tomang posing2 gak mamat 2 org ni...


pemandangan tepi pantai waktu senja...
peaces...

lagoon...

posing2 tangkap gambar sendiri...
Walu pun ada amaran kena pakai baju renang atau baju serba putih we all bantai je pakai baju warna warni...tak de sapa pun dlm kolam tu... so we all punya le ptg tu...
float konon...sebenarnye ada org tlg sendal bumper... tu yg bleh float tu...

dugong comel...

1 comments:

Miss Shasha on 18:53 said...

jom pakat g swimming..

 

What Ever... Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei