Thursday, June 16, 2011

Naga Sari..

Posted by Acik Mano at 11:11 AM
Story ari ni...Naga Sari...(bukan naga dari tasik chini yaaa...eh betul ke wujud naga di tasik chini tu, bukan kah ianya satu lagenda je ....).
U all penah makan naga sari ni??? Acik suka sangat ...tambahan kalu tepungnya yang begitu lembut...ni nak tunjuk versi acik...
ni sebelum dibukan bajunya

ada pisang didalam...kalu pisang raja lagi sedap coz...manis
Pada sesiapa yg berminat nak buat bleh gi ke sini.... Periuk Tanah atau ke sini My Resipi atau pun sini bleh gak Siti Delima (acik tak kuasa nak mengarang resepi)...baik hati they all bagi step by step lagi, versi dengan cendol pun ada....thank you pada they all ...

0 comments:

 

What Ever... Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei