Wednesday, August 10, 2011

Kukis Raya

Posted by Acik Mano at 3:13 PM
Ha u all dah mula buat projek uli2 tepong ke??? Nak buat ap alagi kukis le ... kukis raya... belum start lagi???
Acik dah ada kukis Raya tau... jangan jelous tau...tak caya... ni ha..acik tunjuk gambo dah ada sebalang tau chocolate cookies...
chocolate cookies acik tahun ni
Cepat acik buat tuk raya?? tak ni bukan tuk makna raya le.. saja nak buat kunyah2 masa wktu malam depan tv...Rajin acik buat?? Maap le bukan acik buat tapi oder dari kawan naktau dari mana ...ni dr Cake House Cake DEN, yg di Seremban 2 tu le.. no tepon acik tak de nak bagi u all, kalau nak oder... tapi kalau nak oder gak ... leh cari di FB Cake Den mesti jumpa... hantar massage le kan senang... acik bukan dapat komesyen tau dok promo ni... tapi promo tuk rakan sebidang perniagaan je... kalau nak call acik pun bolehgak...inshaalah acik sampaikan pesanan pd toke kedai...

3 comments:

Miss Shasha on 14:49 said...

YEAY!!!!..
memang sedap pun kan...

Bitter on 22:13 said...

biaselah..budak budak :)

Acik Mano on 08:32 said...

kena buat sendiri le plak tuk ray ani...

 

What Ever... Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei