Tuesday, September 20, 2011

happy Birthday to me..

Posted by Acik Mano at 11:18 AM
Salam u all... hari ni acik happy sangat sebab ni ha..
kan dah banyak turun kan.. tu yg happy tu.. semoga maintain le hendaknya
Baru semingu acik amal makan biji aprikot  ni.. dah turun banyak, tapi kena makan gak tuk maintain plak le.. masalahnya dah mula jemu nak mengunyah biji2 ni plak dah.. so kena le cipta menu yg bleh membrangsangakn tekak tuk menelanya.. ni contoh cara pemakanan yang baik.. tq pada sallysshop kalu u all minat leh gi terjah blog dia..macam2 ada tuk tips kesihatan... then acik la ni try plak beryoga(dah bertahun tinggal la ni mula bergiat balik ) tuk turunkan tekanan darah.. nak tengok video yoga yg sesuai tuk og BP tinggi ni.. leh gi sini Ester Ekhart tu le acik nak amalkan sekarang.. ada gak cara2 urutan ringan tk diri sendiri yg boleh diamalkan..

Ni bab BP Tinggi.... selain dari itu Hari Ni Umo Acik dah berganjak ke 44...pepagi lagi dah dapat cad ni..ada lagu happy b'day lagi...Terima kasih pada rakan2 di FB, kawan2 opis dan juga family yang wish pada acik, acik doakan u all sihat sejahtera dan hidup dalam keberkatan juga.. amin..terima kasih semua..
tq laling...
Then si laling kecik bagi lagi ni lagi...ada surat -surat lagi.. meleleh ayo mato acik baca.. si laling kecik mmg selalu suka buat acik touching(dah le mmg acik ni senang nak emo..)



Laling kecik acik mmg suka buat benda2 cam ni.. meh nak tengok rupa mak cik yg ke...xx..., cuba u all teka berapa umo acik...scroll ke bawah
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

masih sweet lagi tau.. sweet 44th

0 comments:

 

What Ever... Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei