Thursday, September 22, 2011

Sambil menyelam minum air lagi..

Posted by Acik Mano at 4:23 PM
Lama dah tak cite pasal sambil menyelam minum air ni.. kali ni acik gi tak jauh mana pun.. gi Bangi je.. dekat je dr tempat kerja acik di Putrajaya.. di Equatorial Bangi, ni le dikatakan menompang tuah orang lain.. sebab bengkel kali ni berkaitan dgn pegawai tinggi so kena le duk hotel yg bintang banyak sikit, kita yg jadi seketeriat ni nompang tuah je le....
EQ dari jauh..TQ en.Google..
Macam biasa perbincangan berkenaan prestasi dan masalah perlu diatasi dan kekangan2 yang perlu diselesaikan supaya mencapai target date yang telad disasarkankan.. ni le kerja we all tuk membantu rakyat yang digolongkan dalam ketegori miskin ataupun mereka yang merasa diri mereka miskin....acik dgn salah seorang seketeriat (belajar2 ambik gambar sendiri, berjaya gak le..)walaupun sedikit penat sbb bekerja sampai kul 10 ..tapi masih ceria..
acik n cik mas












Ni kerja seketeriat time ahli2 mesyuarat  break for tea..
games ni pasti dibawa walu gi kemana...









 Sekali sekala menikmati apa yang dianugerahkan Allah pada kita tiada salahnya.. tapi kena beringat le kan..
DI EQ ni makan mmg marvelous u all.. service pun bagus.. acik duk menala benda ni ha.. tak ingat pasal BP tinggi..
doughnat..with pineapple  filling

sate..udang, sotong n tiram..

dougnat dgn topping cekelat..













So sempat le merasa kenikmatan ni sekejap....sebelum begerak balik pagi esoknya terus balik opis..So dah balik opis.. pandai2 le ya menyelaraskan dan merelisasikan keputusan mesyuarat ya..ni bukan pergi berehat-rehat.. ni pergi tuk bekerja ya..semoga mereka yg tergolong dlm miskin ni.. cepat2 le sedar diri tuk membangunkan diri mereka dari segi ekonomi supaya Malaysia dapat mencapai penduduk berpendapatan tinggi ...amin..

0 comments:

 

What Ever... Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei