Thursday, February 23, 2012

Apa..apa je le

Posted by Acik Mano at 7:07 PM
Hari ni Khamis.. sok dah  Jumaat.. macam ada programnak buat masak2 kueh kot ari Sabtu.. coz anak dar abesar ada di rumah ..bila dah selesai masak ada orang yang tolong kemaskan.. cantik le.. lagi pun dia nak balik Poli ari Ahad, then ari Ahad gak kena pi kenduri rumah abng coz anak dia nak tunag.. sampai lah hajat abang nak bermenantu.. kalu tak sedih  je dengar cite dia.. petang2 duk depan rumah nengok org bawak cucu naik moto round2 taman.. tah bilo plak nak meraso cam tu.. sebenarnya dia hint2 pada anak teruna sulung dia.. tapi along buat tak paham je.terus blah.. rupa2nya along biokan angah menyambut seruan abahnya.. tak pe le..angah pompuan.. kena le cepat kawin bila dah ada org nak .. along nanti2 le dulu.. bukan tak ada calon.. ada, tapi lelama kawan lepas tu tak menjadi le plak.. nak tunggu bidadari le plak kot...cam an pun didoakan along pun bertmu jodoh gak le .. kata along diri dia tak lengkap lagi .. ya le long nak jadi ketua rumah tangga ni bukan kerja yang senang, siapkan le diri tu apa2 yang patut...

0 comments:

 

What Ever... Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei