Tuesday, May 15, 2012

Sudah ku temui.. akhirnya.. alhamdulilah..

Posted by Acik Mano at 9:47 AM
Gedik betul bunyi toipk nya kan.. kehkehkeh...
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.

.
memula kawan yg sama bas dgn acik suggestkan .. so acik gi le carik n search kat  pak & mak google.. blogwalking segala..
jadi hasilnya telah ditemukan penawar untuk penyakit darah tinggi le.. nak letak gambo tak leh.. tah apa2 tah masalah dgn blog acik ni.. jap bleh bukak jap tak leh.. ni nak letak gambar lak tak leh.. tak pa le.. janji apa yg ada dlm hati dapat diluahkan .. jap acik tempek dari blog org ..yg acik tempek ni.. sama cam acik alami.. Rainy Days and Lattes .. yang betul2 nya bayang kan le BP acik 124/86  wah kalau acik makan ubat sepital pun tak dapat cam tu BP nya..takat 130++/90++( masa ni dr suh tambah dos umat kasi makan double) ni tak okey ni..  faedah yg lain detox.. peneranganya di sini Love your body berita yg paling u all suka mesti yg ni.. menurunkan berat badan bleh baca sini Rawatan Islam KISWAH ,selain dari cuka asli eppal cuka kurma pun popular juga ..pak arab selalu amalkan  tak silap jus kurma tuk guru ada jual kot nak tengok pi sini  ttp://tokguru.net/harga_pengedar.html cuka nipah pun ada dijual kan Dunia Herbah pa..  cam acik beli je apple cider vinegar ni di  Gyant je masuk kan 2 sudu teh dlm setengah gelas air kacau  dan minum.. kalau nak sedap tambah madu le.. acik tak de tambah madu deh..
Boring betul tak leh letak2 gambar ni.. main tepek2 blog org je.. tak pa.. nnti blog they all laku gak org pergi terjah... teu le sebab acik tak menghupdate blog sekarang ni.. tak menarik ati langsung..

Chow.. till nest time..

0 comments:

 

What Ever... Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei