Monday, June 11, 2012

Hua hua hua ...

Posted by Acik Mano at 11:48 AM
First day budak sekloah ari ni...
Ayat2 yang biasa le semalam.. dah kapur kasut.. home work dah siap..
Baju dah gosok..
jadi letih dah kids dengar..
Lala mama ni kita org bukan budak kecik le.. tahu tu semua..
Bedesing tinga acik dengar.. mmg le dah besar .. tapi.. kena ingatkan juga..tak nanti.. dia ( si kecik) akan cakap mama tak cakap punnn..... ayat yg memanas kan tinga acik.. bila kita ingat kan cam tu plak dia kata...
tu le anak 2 acik..
so perkataan yg tak lepas dari mulut laling "SABAR"  so mama kena kuatkan semangat sabar dengan anak2.. kang naik plak darah punya tekanan..

2 comments:

mamawana on 12:14 said...

Assalam :-)

Seronok kan melayan kesibukan anak2 nak ke sekolah..especially pagi2..

http://nurqasehbiz.blogspot.com/2012/06/mengenang-isra-dan-mikraj-banyak-nya.html

acik mano on 10:15 said...

seronok kalu they all masih kecil.. memang kalut tul, every minut berharga seperti intan belian, sekanag ni they all dah sek. menengah, gerak suh bangun je.. then mama pun chow le gi kerja..

 

What Ever... Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei