Tuesday, April 16, 2013

Sambil menyelam minum air ...lagi (part berapa tak ingat dah...lama ketinggalan)

Posted by Acik Mano at 4:04 PM
Awal tahun dulu pi sini sesi team building...
di mana lagi kalu tak di gambang water park le.....
sesi ni agak menarik gak....xtvt nya pun berkaitan dgn team building le...ni malam pertama.... masuk hutan, menyediakan torch light @ jamung....teringat masa kecik2 dulu tolong abah buatkan tuk budak2 balik ngaji..tu di kg buat guna daun pelepah kelapa kering...yg ini we all guna toilet tissu ...
Yg ni plak sesi main2 pant ball..dulu2 masa kecik2 main senapang bulletnya biji kenerai kalau kena, wah sedap oooo
Sesi memasang stretegi...dapat amik bendera dan tidak kena tembak...


 Dah macam kura2 plak rupenya..
Ni plak sesi bermain air...tengok tu ibu2 baru lepas bersalin pun dah lupa diri bila jumpa air...


tak lupa juga bersengayut ...
acik suka xtvt ni...tak sukanya kena panjat tangga yang tinggi ni...semput acik nak panjat






Last sekali semua kumpulan terpaksa berkumpul semua tuk mendapat jawapan diantara satu sama lain...hehehe..group acik no 2 dari belakang.....hehehehe...we all cool je...bukan nak menang nak rehat2 kan...so ni  le masa nya....

0 comments:

 

What Ever... Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei