Wednesday, March 13, 2013

anak acik ...cam Nobita sudah...

Posted by Acik Mano at 12:02 PM
Ma ce teka subjek sains kita dapat  berapa?(dengan nada bangga)
90...
tak
habis tu berapa? 80
dengan bangga nya Erna jawab
....30
la ilaha illallah ..30 je...kalau cam ni nanti mama nangis le gi ambik report card ko depan cikgu..
Tetiba ...dia nangis...
Pasal plak tu..
Adik: Mama tak tahu.... mama punya pasal Erna dah nangis
Mama ni...org dah belajar bersungguh dah tu...sib baik 30..tak 29...
Sorry...so sorry ya anak mama dah buat yang terbaek...tapi nanti fail lagi...okey le tau lebih baik dari Nobita,kalau Nobita selalu dapat 0

tak fail de dapat D...
okey ...okey ..lebih baik dari dulu kalau D tu...dulu E (E for geram eeeee).

Hehehehe...lepas peluk2 Erna acik kuar dari bilik dia n then gelak sendiri...bleh plak dia dapat 30 bangga nak cakap dgn mama...mama plak macam tak paham ..dia memang lemah dlm subjek sains dari dulu...so sorry sayang...kiranya dia nak cakap markah dia telah bertambah baik...mama ni macam tak paham plak.....sian anak mama...kalau acik dulu dapat markah  cam ni mau meraung....tak main le markah bawah 50 ni...

0 comments:

 

What Ever... Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei