Monday, January 10, 2011

Ingat Mengingati...

Posted by Acik Mano at 12:28 PM
Malam tadi mesti ramai yang nengok AJL25 d TV3 ke tak pun gi Stadium Bukit Jalil... cam na perasaan u all??

Puas hati ada... tak puas hati ada... ya le kalau penyanyi yg dipuja-puja kalah dengan adik baru belajar tentu le bengang kan??? Tentu u all sokong for Yuna n Faizal Tahir... me??? acik mano tak sokong sesiapa pun, just tengok2 cam tu je... tuk halwa tinga... coz memalam cam tu banyak pekara2 lin yg perlu diselesaikan.....

Kids yg dua org tu dok nengok le... excited tahap gaban coz susah ooo klau nak nengok konset2 ni... coz papa they all tak suka... kids acik ni masih d usia mentah gi, dah pandai ngutuk2... kutuk baju le..kutuk napak kaki ketul2 le.. kutuk kaki hitam le... pok pek pok pek dia dua beradik... bila papa sound... kalau nak nengok tengok je... ngapa nak ngumpat2, kok tak tutup je tv tu... senyap trus...

Both of them sokong  Yuna n Faizal Tahir le... tapi pg ni bila tau resultnya hampa le they all (they all telah d arahkan tidur sblum result kuar... sok nak skolah beb...) ..... tapi tak berani nak kutuk2 coz nnti kena sound lagi dgn papa... so pendam dalam hati je le....

Ok gak ajar kids cam ni... so belajar le menjaga mulut... tak de suka ngutuk sesuka hati de... coz bila kita tunjuk 1 jari pd org then 4 jari lagi menunjuk pd diri sendiri... so fikirkan bila nak berkata... tah2 kite ngatakan diri sendiri...

Bagi acik memang le lagu2 yg d pertandingkan hebat2 n sesuai dgn halwa telinga tapi sekadar dengar2 cam tu je... tak de le fans tahap gaban... any how congrat to Anarafali...

0 comments:

 

What Ever... Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei