Tuesday, April 19, 2011

PD lagi...

Posted by Acik Mano at 1:13 PM
week end tu ari kena gi PD lagi...(1st of all ...tq pd kenkawan yg tlg snap2 gambo...)
tuk apa tu??? biasa le.... kerja nye pasal...perancangan awal we all sepatutnya gerak kul 11pg...peh tu tukar plan gerak kul 2.30... dah kul 3 pun tak gerak lagi... at last kul 4.30 baru gerak...berkonvoi le 3 keta...
dalam masa u tunggu i...i tunggu u tu sempat gi posing ...

kena kipas pilot...coz dlm badan panas ....menunggu
kan senang nak posing di area ni...kalu muka tak malu cam we all je yg berani buat ...
gurls..posing2...nak hilangkan ati panas..
coz org dari banguan sekeliling dah tinjau2 we all...
perbincangan hangat sebelum gerak...

org kuat ...



mesti they all ingat tourist mana yang sesat...(mak  oooiii masa ni panas tul ni...)


































so we all sampai di resort dlm kul 5.45 cam tu le.. dah petang gak...
sun set...
korek ecah...jangan tak korek..
sempat gi geng2 gi jln2...
....pekena air kelapa...
....posing2
jalan2 tepi pantai

....acik lepak bilik je coz badan rasa tak berapa sedap..pala denyut2...

















































cantik gak view di hotel ni...meh kite nengok...
poolside
poolside
 
















ada tempat sukaneka gak...














nak urut mengurut pun ada...

riadah..santai2..



























selama 3 ari n 2 malam......di sini le tempat we all mencurahkan pikiran... syukur semuanya selesai, dimuktamatkan oleh boss dengan sedikit pindaan, semua kerja selesai mendahului jadual...congrat' pd semua...

 
....ni le toke malam tu...





idea2 perlu dicurahkan...Kum. 1












......sesi perbincangan yg hangat....


......in mission...












 
Dalam sibuk2 cam tu sempat gak meringankan minda dgn xtvt yg menarik....
masa ni kena sound..nak duk kena bayar..ehekehekehek

Boss..dok perati anak2 buah nye perangai...













Cam ni..lepaking
posing peh naik banana boat

sesi terbalik dog...

sesi perati org...Azwan Ali dgn group dia










.....masih nak gelak gi...lepas tengelam...


 ...naik banana boat...
padan muka tak pandai berenang...nasib baik hidup gi semua.....








  dan juga mandi mada....dan cuci mata...ditepi kolam...











  kebetulan plak pada masa yg sama ada group dari Tiada Lama Tiada Baru ..Satu Satunya ...siapa yg rajin tengok RTM1 tau le rancangan ni...
Ada gak le artis2 ... yg dijumpa....    
Didi n Azwan...


Peserta Final ...
Dave..Dato'.....

posing2...yg paling lama acik le..yg lin2 muda2 gi...














Bila semua kerja dah selesai, semua senang ati le.....sebelum balik geng2 semua gi le uji suara...mana tau ada plak produser yg  pekanan kang leh jadi rekoding artis...ahakahakahak...  ...
...acik?? tak joint de..prefer tido je beb..... 
kawan2ku in action...asah bakat...
ooppp...jangan rebut2 mic tu ... ke mic tu dah x larat nak layan u all dah...
Boss acik pun leh layan karok...





0 comments:

 

What Ever... Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei