Thursday, August 25, 2011

Apa nak jawab??

Posted by Acik Mano at 3:41 PM
Soalan ni anak acik yg Tahun 6 tu tanya malam tadi... sampai la ni Acik tak de idea nak jawab.. ada sesiapa yg bleh tlg jawab atau apa idea yg bernas nak jawab...
Soalan dia... mengapa translation tuk ayat A-Quran bila Allah tu refer kepada His... bukan ke Allah tu tidak sama seperti makhluk lelaki atau perempuan... kan ke his tu dlm English tuk lelaki..... acik jawabHIS tu ganti nama je bukan rifer tuk lelaki atu pompuan, takkan nak guna ganti nama it plak...jadi benda plak nanti... ada sesiapa yg ada idea yg bernas nak jawab cam na.. supaya dia tak confused

0 comments:

 

What Ever... Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei