Wednesday, September 7, 2011

Dalam kenangan

Posted by Acik Mano at 8:48 PM
Ari ni acik gi makan lunch kat Istana Negara... kat je bukan dlm tau.. di belkang Istana Negara...Gi makan jauh2 ni sebab nak meraikan kawan seopis acik yang ditukarkan ke Kucing , Sarawak mulai 12 Sept ni...
yang diraikan...
so we all sepakat le nak buat makan2 di sana.... we all sampai sana dlm kul 12tgh sedang cantik time sampai tu org tak berapa nak ramai... so senang nak booking tempat, ye le we all ni ramai sekali serbu 13 org... we all oder ikan bakar pelbagai jenis gak le... pari, terubuk, keli, kembung dan tak lupa juga sotong...
sotong yg telah kontot dikerjakan...
 Bukan main suka memasing dapat makan apa yg dihajati... beratur panjang le menunggu ikan2 siap dibakar... so dapat perfium free le jawabnya... semua bau asap n bau ikan bakar...mahal tu tak de jual di kedai oooo...
sabo menunggu ikan siap dibakar...

peace.. walu pun panas...menunggu

tengok tu sedapnya makan ikan bakar



snap2 gambo sebelum makan

sabo gak tunggu kawan2 lain sampai, walu perut dah lapo..





in mission menghabiskan ikan

ada tulang  terselit di celah gigi ke?

wajah2 ceria bila dapat makan

cik yg depan sekali ni  dah dilebel kuat makan n tukang perabis...buak acik yg lebel tau..tapi En. Shah yg suka lebel melebel ni... acik penah tanya apa yg dia lebel acik tapi dia kata tak jumpa lagi apa nma yg sesuai...

 
ha...licin pinggan Cik Niza kita... bagus bleh dapat suami soleh...

tu kasi habis kata Cik Syim...tak baik membazir..
 Tersenyum En. Yusri... bila hajat hati dapat dipenuhi makan ikan bakar bersama kawan-kawan...
makan terubuk bakar dgn sambal kicap pun sodap.....

tengok pingganyg tersusun tu.. habis licin semua makan ikan bakar, tulang pun tak tinggal...sian kat jin ...

depan tu air asamnya..tak le pedas pun..

dengan semangatnya merobekkan ikan keli...

tak toleh kiri kanan ...ya le org lapo le katakan...
pencicah ... sambal kicap n sambal belacan iakn terubuk yg tinggal tulang je..

En. Fidi memberi sedikit ucapan pendek sebagai wakil BSR

memberi cenderahati sebagai kenangan...
ni le dia cenedrahati (talileher)dari we all...sebagai kenangan di BSR tuk En. Yusri...

0 comments:

 

What Ever... Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei