Tuesday, October 25, 2011

Sambil Selam minum air (lagi) sambungan...

Posted by Acik Mano at 3:32 PM















Story sebelum ni tuk hari pertama tak selesai lagi dgn gi Brinchang tu beli straweberi de.. lepas tu we all gi sini plak walau pun hujan redah gak.. kehkehkeh.. tu le kalu ikut xtve kaum ibu2 vetren..
Sini ibu2 vetren pakat sampu kaktus tuk dibela(tanam) di rumah.. Acik?? oh no tak mo doh coz kesian dgn kaktus tu..nanti jadi anak2 terananya je..sbb acik tak pandai menanam ni..pasti mati je nanti.. sayang..so tuk tidak menghampakan ati dan perasaan abik gambar n posing2 je le dgn kaktus tersebut..kehkehkeh..
dgn emak Som

suka yg ini.. 

macam terumbu karang yg duk dlm laut plk rupanya..

yg ni kat kg melambak..

jangan usik yang.. nanti berdarah tajam tu 

cam rupa buah petola plak..

ni bonda@Pn. Baya

dikelilingi kaktus yg cantik2..subhanallah..

cantik doh..

menarik...geram..

jenis yg pangang  gunjai..

peace pn. Edrin..

ada yg berbunga comel..

mcm lucah plak rupa dia ni..

yg ni berbulu lembut..cam doggy tengah tidur..comel

menarik

geram..macam2 warna ada..

yg ni cam bunga lidah buaya plak

yg ni color purpel bukan mati kering tau..

ni betul2 bunga kaktus bukan tipu tau..

jenis yg melidi..

jenis yg berbunga comel

banyak tumbuh tunas nak keluarkan bunga...

pilih 2 puan jangantak pilih..

cantik sangat

menarik

jenis jambul upin ipin kata edrin

posing dgn periuk kera gergasi...
kalu org asli they all buat bekas masak lemang ni..
Tak habis di taman kaktus je.. coz belum masa nak makan mlm lagi we all gi le ke kebun strawberry.. sampai ngam2 kul 7 mlm..dah tutup le.. tapi toke tu masih bagi lagi we all round2 keliling.. so posing lagi le..time ni aci yg jaga tu tengah sembayang da..
dah tutup..


rose pun ada

nak beli tak sanggup sayang kalau umo dia tak panjang..

kaktus yg ni pun menarik..1 8hinggit je

macam kipas plak

pokok kaktus

0 comments:

 

What Ever... Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei