Thursday, April 18, 2013

Sakit mata...uuuu

Posted by Acik Mano at 11:00 AM
Rasanya dah lama tak mengalami sakit mata....dah 4 hari kot tak silap..bangun pagi mata berselaput dengan tahi mata...try bukak mata okey je...tak gatal...tak pedih...tapi mak oooiii merah bak biji saga. panas dalam badan tu kata orang, ni baru je lepas demam ni...hari jumaat - ahad tergolek je depan tv sebab tidak sihat, telan panadol lalok terus, kejap tidor kejap jaga..rasa2 hari ahad tu ari lepas telan panadol kul 11 pagi lepas masak terus tidor hingga kul 3 petang..best betul tidor...tu dia...
Hari selasa lepas beli le eye mo buat titis dimata....mula2 tu sebelah kiri ...hari rabu okey dah...but pagi ni sebelah kanan plak, bangun pagi tadi penuh tahi mata n merah pedih2 plak..letak eye  mo pagi tadi masa nak siapkan diri pergi opis, dalam bas ...ada kawan cakap titiskan susu ibu....mana nak cari????...oooppp nasib baik u, ada opismate acik yg breastfeed, rezeki le tu namanya...so mintak le sikit...baru je letak ni....bahagianya rasanya sejuk je mata dan rasa segar...moga-moga sakit mata acik sembuh...amin..

Cam ni le rupanya lebih kurang mata yg merah tu, gamo ni acik terjah di sini u all bleh pegi sini untuk kesihatan mata dan pelbagai sakit mata
Harap mata nanti sehat kembali ...ni nak siapkan crochet ni banyak yang tertangguh ....dah ada yang tanya bag dia dah siap ke belum...ke belum mula lagi...dah mula ya kak tinggal nak buat tali , lining  n kemaskan je lagi..

0 comments:

 

What Ever... Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei