Thursday, May 2, 2013

cucu baru...

Posted by Acik Mano at 11:29 AM
Seronok bila tahu anak sedara sudah bersalin....kata tu ari bulan Jun...tup-tup....end of April bersalin sudah...cuam 34 minggu je...tak pa dia dah nak kuar...alhamdulillah...baby sehat berat cuma 2kg je...kena tahan wad coz kuning..
maaf le sayang uwan tak sempat nak crochetkan apa-apa...

 ni le zara humaira....red princess (betul ke mak n abah dia letak nama ni, rasa2 betul)


buakan dapat baby ni je,.. baby bulus pun dapat gak...
kata anak acik projek sekolah ...kena bela sorang seko...Micoo...baby hamster

 bagi makan biskut..coz kuaci dah habis..dia duk korek kulit kuaci...sekali biskut terlekat di gigi dia..
 puas makan bersenam le pulak..
 bekas cup kek ni jadi tempat tidur malam-malam


mico nibila dia tidur kalau siapa cakau dia ...pasti jari tukang kacau kena gigit...kata anak acik dia terkejut sebenarnya tu...sebab tu dia gigit...malam-malam plak acik cover cage dia dengan kain ...pagi tengok dia tarik kain masuk cage buat selimat..sian anak bulus ni...
acik cakap dgn anak acik jadga diri sendiri pun tak lepas nak berangan beli baby bulus...anak acik kata mico ni betina...tak tau le cam na cikgu dia nak bagi markah...katanya nanti semua org kena bawak nany masing2 ke sekolah..

0 comments:

 

What Ever... Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei